Saltar apartados

Notícies

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

26/07/2019
PREINSCRIPCIÓ DOCTORAT PER A ALUMNES DE NOU INGRÉS: Del 15 al 30 de setembre de 2019

Del 15 al 30 de setembre de 2019 s'obri el 1r període de preinscripció per al curs 2019-2020.

Et pots preinscribir en el següent enllaç i pots consultar els requisits d'accés ací.

Si tens dubtes, pots consultar les PREGUNTES FREQÜENTS.

Una vegada admès o admesa en el programa, et manaran un correu electrònic des de l'Escola de Doctorat (EDUA) amb les claus i instruccions, i tindràs de termini per a matricular-te fins al 29/11/2019

26/07/2019
MATRÍCULA DOCTORAT ALUMNAT DE CONTINUACIÓ D'ESTUDIS. CURS 2019-2020

L'alumnat que continue estudis en el programa de doctorat en Humanitats i Estudis Socials d'Amèrica Llatina haurà de matricular-se de 03/09/2019 al 29/11/2019, a través de l'UACloud-CV en el mòdul de Matrícula.

 

 

25/07/2019
El IUESAL participa en l'I Cim Internacional d'Impuls al Cooperativisme Modern d'Equador

En el cim van participar el vicepresident d'Equador, Otto Sonnenholzner, i el ministre d'Agricultura i Ramaderia, Xavier Lazo, els qui van destacar que les cooperatives són una oportunitat de desenvolupament per al país, així com el Director del Campus Iberoamericà UA, José Vicente Cabezuelo, i els membres del IUESAL Roque Moreno (director) i José Daniel Gómez.

En el cim es van donar cita els experts en Cooperativisme de Brasil, Espanya, Equador, França i Costa Rica.

22/07/2019
Visita del IUESAL a Equador

Els professors del Iuesal Roque Moreno Fonseret (Director) i Antonio Martínez Puche visiten a les i els doctorands de la Universitat Central d'Equador, a més del foment d'acords i línies de col·laboració amb la Facultat de Ciències Administratives de la Universitat Central d'Equador. Amb Patricio Jarrín, Director de Vinculació amb la Societat, Miguel Sánchez, Director d'Administració Pública, i Ulisses Alvarez Director d'Auditoria i Comptabilitat.

17/07/2019
Alumna en pràctiques en el IUESAL

Divendres passat 12 de juliol va acabar les pràctiques en el IUESAL l'alumna del Màster en Cooperació al Desenvolupament, Kerlly Gutierrez Serna. Ha sigut una experiència molt enriquidora per a ambdues parts.

Esperem que continue els seus estudis i per descomptat les col·laboracions amb nosaltres.

10/07/2019
Visita del IUESAL a Brasil

Els professors del Iuesal Roque Moreno Fonseret (Director), Juan Manuel García Chamizo, José Daniel Gómez López han participat en I Seminari de Desenvolvimento Territorial en Maringá (Brasil). Van aprofitar per a preparar propostes de programes de postgrau conjunts i projectes emblemàtics en Curitiba, capital de l'estat de Paraná en el sud de Brasil. En la visita Sao Paulo van tenir una productiva jornada de treball en el Sindicat d'Organització de Cooperatives de l'Estat de Paraná (OCEPAR) i el seu Servei Nacional d'Aprenentatge del Cooperativisme (SESCOOP). Amb el seu president, José Roberto Ricken, treballant en fórmules de cooperació en estudis de postgrau sobre cooperativisme agrari i desenvolupament juntament amb l'Institut d'investigació Agropecuària (EMBRAPA).

12/06/2019
Journal of New Approaches in Educational Research (NAER) novena en el ránking mundial REDIB de revistes científiques

Ahir es va publicar el prestigiós ránking REDIB (Xarxa Iberoamericana d'Innovació i Coneixement Científic), basat en Clarivate Analytics, que ha classificat 2.832 revistes en total.

La revista que dirigeix Rosabel Roig Vila, professora en la Facultat d'Educació i membre del IUESAL, "Journal of New Approaches in Educational Research (NAER)" està classificada en el 9é lloc en aquest ránking mundial de revistes científiques (https://redib.org/recursos/ranking/revistas?lng=es). Si atenem a la matèria d'Educació, està en el lloc 3r del ránking mundial de revistes científiques d'Educació.

 

28/05/2019
Visita de Fernando Daniels al IUESAL

El pròxim divendres 31 de maig ens visita Fernando Daniels Cardoso, Coordinador del Projecte REDUiS (CYTED), projecte del que formen part investigadors de l'Institut d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina.

 

08/04/2019
Visita de professors de l'Institut al Tecnològic d'Antioquia-IU Medellín (TdeA)

Els professors del IUESAL Roque Moreno Fonseret (Director), Javier Vidal Olivares (secretari), José Manuel Canales Aliende, Mª Ángeles Martínez Ruiz, Antonio Martínez Puche, Francisco Sevillano Calero, Pedro Payá López, Guillermo Bernabeu Pastor i Juan Manuel García Chamizo visiten a les i els doctorands del Tecnològic d'Antioquia-IU Medellín (Colòmbia), així com el foment de relacions entre ambdues institucions.

 

03/04/2019
Web Doctorat Humanitats i Estudis Socials d'Amèrica Llatina

 

Es posa en funcionament la nova pàgina Web del nostre programa de doctorat en "Humanitats i Estudis Socials d'Amèrica Llatina"

 

 

25/03/2019
Relacions institucionals entre UA i UNIVALLE

La Universitat d'Alacant i la Universitat del Valle (Colòmbia) van estrènyer llaços de cooperació per a la investigació, formació posgradual i la mobilitat estudiantil i profesoral entre les dues institucions.

https://www.youtube.com/watch?v=ei584crileE&feature=youtu.be

 

26/04/2017
Roque Moreno pren possessió com a director de l'Institut d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina

El catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat d'Alacant, Roque Moreno Fonseret, ha sigut nomenat  director de l'Institut d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina. L'Institut naix amb una vocació de transversalitat i interdisciplinaritat, en la qual s'integren des de les Ciències Socials fins a les Humanitats i àrees específiques de les Ciències Experimentals. De la mateixa manera es planteja créixer i desenvolupar-se aportant millores substancials en les activitats de recerca acadèmica i de transferència de coneixement al conjunt de la societat i de la pròpia Universitat d'Alacant en la qual s'insereix.

17/01/2017
Aprovació Programa de Doctorat pel Consell de Govern

En la reunió del Consell de Govern de la Universitat d'Alacant celebrada el passat dia 16 de desembre de 2016 es va acordar per unanimitat l'aprovació del Programa de Doctorat d'Humanitats i Estudis Socials d'Amèrica Llatina.

Aquest programa de doctorat ha sigut dissenyat i serà coordinat per l'Institut d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina i, després de la seua aprovació per les agències corresponents, s'impartirà a partir del curs 2017-2018. Per a més informació veure el document.

 

Institut Universitari d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina


Universitat d'Alacant
Edifici Polivalent III, planta baixa
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9395

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/IuesalSecre?lang=es

Facebook: https://www.facebook.com/iuesalUA/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464