Saltar apartados

Notícies

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

04/04/2017
Visita de professors de l'Institut a la Universitat Tecnològica d'El Salvador

Diversos professors de l'Institut, entre ells el Director i el Secretari, visiten als doctorands de la Universitat Tecnològica d'El Salvador.

23/03/2017
Relacions amb la Universitat d'Entreríos (Argentina)

El Secretari de l'Institut, Javier Vidal Olivares juntament amb el degà i responsables de Recerca, Postgrau i Relacions Institucionals de la Facultat d'Economia de la Universitat d'Entreríos (Argentina), han mantingut una reunió de treball a Buenos Aires per a concretar acords de col·laboració en recerca i docència entre ambdues institucions.

10/03/2017
Guillermo Bernabeu acreditat professor de l'EOI

El professor Guillermo Bernabeu Pastor, membre de l'Institut Universitari d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina, ha sigut acreditat com a professor de l'Escola d'Organització Industrial (EOI), on imparteix el Mòdul 4 del Màster en Planificació i Gestió de l'Ensenyament: Disseny Curricular (en línia).

08/03/2017
Visita de professors de la Universitat d'El Salvador

Els professors de la Universitat d'El Salvador, Janet Bulnes, Coordinadora de la Secretaria de Relacions Nacionals i Internacionals i Deysi Renderos, de la Facultat de Ciències Econòmiques, al costat de Galileu Romero, Gestor d'Investigació, han visitat avui les instal·lacions del nostre Institut, i han mantingut reunions per a portar avant acords de divers tipus per a impulsar la nostra col·laboració en matèria de docència i investigació, així com en altres àmbits acadèmics.

09/02/2017
La Col·laboradora María Dolores Vargas Llovera nomenada Instructora de l'Escola de Ciències Administratives (ECA) de la UNICACH

La professora María Dolores Vargas Llovera, col·laboradora de l'Institut d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina, ha sigut nomenada instructora de l'Escola de Ciències Administratives (ECA) de la Universitat de Ciències i Arts de Chiapas (UNICACH) per a la capacitació a docents i Grups de Recerca en l'elaboració de Projectes d'Investigació i aplicació de tècniques qualitatives en camp, en el transcurs de la seua estada acadèmica i d'investigació que realitza en aquesta Universitat entre el 16 de gener al 24 de febrer de 2017.

Aquest nomenament es realitza amb l'objectiu d'habilitar a la planta docent de personal altament capacitat i d'enfortir les àrees de la Investigacio i Vinculació en els Programes Educatius que en ella s'imparteixen (Gestió i Desenvolupament de Negocis, Comerç Exterior, Turisme Sustentable i Sistemes d'Informació Administrativa).

Foto d'esquerra a dreta: el director de les seus universitàries de Palenque, Huixla i Villacorzo, Prof. Jesús Manuel Grajales Romero, la directora del projecte d'investigació, Dra. Elizabeth Gespes Ochoa, la professora Vargas Llovera, el Rector de la Universitat de Ciències i Arts de Chiapas, Adolfo Antonio Guerra Pérez, i la Secretaria Acadèmica de les seus, Guadalupe Ramírez Cedillo.

17/01/2017
Aprovació Programa de Doctorat pel Consell de Govern

En la reunió del Consell de Govern de la Universitat d'Alacant celebrada el passat dia 16 de desembre de 2016 es va acordar per unanimitat l'aprovació del Programa de Doctorat d'Humanitats i Estudis Socials d'Amèrica Llatina.

Aquest programa de doctorat ha sigut dissenyat i serà coordinat per l'Institut d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina i, després de la seua aprovació per les agències corresponents, s'impartirà a partir del curs 2017-2018. Per a més informació veure el document.

17/01/2017
Reunió UNHEVAL d'Huánuco (Perú)

Reunió de l'adreça de l'Institut amb la delegació de la Universitat Nacional Hermilio Valdizán (UNHEVAL) d'Huánuco (Perú), encapçalada pel Vicerector Acadèmic Ewer Portocarrero Merino.

La UNHEVAL consta de 14 facultats que alberguen 21 escoles professionals, una bona part d'elles centrades en diferents àrees de les ciències socials. En la reunió s'han explorat possibles línies de col·laboració en els àmbits docents i d'investigació.

 

Institut Universitari d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina


Universitat d'Alacant
Edifici Polivalent III, planta baixa
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9395

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/IuesalSecre?lang=es

Facebook: https://www.facebook.com/iuesalUA/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464