Saltar apartados

Dades Generals

 

 

Objectiu

 • El perfil d'aquest màster educatiu ofereix capacitació avançada en l'àmbit interdisciplinari educatiu oferint múltiples oportunitats de progrés per a la projecció professional docent i investigadora.

Objectius Específics

 • Adquirir una formació avançada en el camp de la docència i la recerca educativa.
  • Conèixer l'estat de les qüestions i les perspectives actuals del coneixement de la comunitat científica internacional en el camp educatiu.
  • Conèixer i aplicar els processos i habilitats de disseny curricular en tots els seus nivells: Titulació, matèries i assignatures. Així com capacitats de recerca aplicada utilitzant les metodologies quantitatives i qualitatives per a la recerca educativa.
  • Adquirir i aplicar habilitats d'aprenentatge col·laboratiu i aprenentatge al llarg de la vida professional.
 • Actuar conforme als codis ètics de la docència i la recerca educativa establits per les associacions de la comunitat educativa internacional procurant afavorir l'acció social positiva en els temes de no discriminació i democratització del saber i els coneixements.

Modalitat

Online 

Dirigit a

Egressats de les diferents carreres o graus vinculats amb les Ciències Socials i les Humanitats d'Espanya i Amèrica Llatina, principalment.

Calendari del Curs

Per determinar.

 • Consta de 10 crèdits ECTS, unes 100 hores de docència aproximadament.

Preu del Curs

100 €

 • Important: en el preu no s'inclou el cost del certificat oficial. El certificat se sol·licita una vegada aprovat el Curs a la Universitat d'Alacant des d'UACloud CV i serà l'establit per la llei de taxes de la Generalitat Valenciana.
 • El pagament del curs ha d'abonar-se en el termini de deu dies des de la formalització de la matrícula i tindràs disponible el rebut al teu campus virtual una vegada t'hagis matriculat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Curs d'Especialització en Iniciació a la Didàctica i Desenvolupament Professional Docent


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9395

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464