Saltar apartados

Màster Propi

 

  • V Màster en línia en Lideratge i Direcció Pública

La Universitat d'Alacant pretén contribuir als processos de modernització i enfortiment institucional dels governs i institucions públiques, així com aconseguir una formació altament especialitzada en matèria de lideratge polític. Oferir a l'alumnat coneixements, tècniques, eines, mètodes i instruments per a aconseguir exercir un lideratge polític d'èxit i una alta especialització en Direcció d'Institucions Políticoadministratives en tots els nivells.
Es pretén a més atendre les demandes de formació en l'àmbit de les institucions públiques, dels partits polítics i del tercer sector, en matèria de gestió i direcció, des d'una perspectiva realista i d'acord amb els canvis que requereix el sector públic, en el marc de la societat del coneixement i de la informació.
Finalment, es pretén ensenyar als alumnes a dissenyar estratègies i oferir solucions a les demandes que plantegen els temes objecte dels diferents cursos, disposant per a açò dels mètodes i eines més moderns per a analitzar i resoldre problemes.

 

El curs és un títol propi de la Universitat d'Alacant on es proposa una oportunitat única i nova per a especialitzar-se en la direcció pública, en tots els nivells per a recuperar la credibilitat, establir unes noves formes de fer gestió pública que permeten la coresponsabilitat entre governants i governats.
S'ofereix formació, coneixements, eines i tècniques que permeten al directiu públic exercir com a tal, per a dotar-los de confiança per a exercir el seu càrrec i li retornen la legitimitat perduda, així com també se'ls impartirà docència i se'ls socialitzarà sobre els valors públics, com l'ètica pública.

Institut Universitari d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina


Universitat d'Alacant
Edifici Polivalent III, planta baixa
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9395

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/IuesalSecre?lang=es

Facebook: https://www.facebook.com/iuesalUA/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464