Saltar apartados
 • UA
 • IUESAL
 • Notícies - Notícies publicades en Març, 2018

Notícies - Notícies publicades en Març, 2018

2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Març, 2018
 • Dimarts, 27
 • III Seminari Internacional sobre Innovació Territorial i Emprenedoria

  III Seminari Internacional sobre Innovació Territorial i Emprenedoria

   

  Agenda Videostraming

  L'adreça per a conectarse: - 19/04/2018 de 09:30 a 14:30 hores                                                     -  19/04/2018 de 16:00 a 21:30 hores                                                          - 20/04/2018 de 09:30 a 14:30 hores

   

  Universitat d'Alacant

  Dies: 19 i 20 d'abril de 2018

  Lloc: Saló d'Actes de l'edifici Germà Bernàcer (localització ací)

   

  L'Institut d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina (IUESAL) col·labora amb l'organització juntament amb el Departament de Geografia Humana del III SEMINARI INTERNACIONAL SOBRE INNOVACIÓ TERRITORIAL I EMPRENEDORIA. POLÍTIQUES DE DESENVOLUPAMENT RURAL, DESPOBLAMENT I ACTIVITATS PRODUCTIVES. REPTES I DESAFIAMENTS, la coordinació dels quals és a càrrec del professor i membre del IUESAL, Antonio Martínez Puche i Alberto Lorente Saiz, del Col·legi de Geògrafs de CV.

  Si estàs interessat o interessada, has de preinscribirte i matricular-te del 26 de març al 18 d'abril, tots dos inclusivament, en el següent enllaç

  La Secretària del IUESAL procedirà a revisar les sol·licituds de preinscripció i anirà validant-les per ordre cronològic, prioritzant a les persones que pertanyen a la Universitat d'Alacant. Una vegada confirmada l'admissió de la preinscripció, recibéis un correu electrònic amb les dates de matrícula que us hem assignat.

  Per a fer la matrícula s'ha d'accedir a l'UACLOUD/Campus Virtual de la Universitat d'Alacant amb la següent identificació d'usuari:

  • Si ja eres alumna o alumne de la Universitat d'Alacant, utilitza les dades que tens com a alumne/a per a accedir a l'UACLOUD/Campus Virtual.
  • Si no eres alumne/a, les dades d'accés a l'UACLOUD t'arribaran  en el correu electrònic que introduir en el formulari de preinscripció.  Aquest compte de correu és totalment gratuït i per a conèixer el funcionamento es recomana visitar aquesta  web .

  En el termini de 5 dies des de la formalització de la  matrícula, s'ha de presentar en la Secretària de l'institut (edifici Polivalent III) la següent documentació original :

  - DNI

   

 • Dimecres, 21
 • Signa conveni UA-TdeA

  Visita del Tecnològic d'Antioquia (TdeA-Medellín) al IUESAL

  El dimarts 20 de març hem rebut la visita del rector del Tecnològic d'Antioquia (TdeA), Lorenzo Portocarrero, al costat de la directora d'internacionalització, Carolina Franco Arroyave al IUESAL. S'ha signat un conveni de col·laboració entre ambdues institucions centrat en l'àmbit de la docència, la recerca i les activitats culturals. L'acord ha sigut rubricat pel rector de la UA, Manuel Palomar i el rector del Tecnològic d'Antioquia, Lorenzo Portocarrero.

  El conveni permet a la Universitat d'Alacant reforçar la seua presència a Llatinoamèrica a través de diferents acords que ja ha subscrit. En concret, l'acord que s'ha segellat aquest dimarts amb la universitat colombiana preveu l'intercanvi d'investigadors, personal docent i estudiants, així com la creació de titulacions conjuntes, diplomatures o màsters. També arreplega la possibilitat de realitzar de projectes de recerca, activitats docents coordinades.

   

 • Tornar al tauler principal

Institut Universitari d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina


Universitat d'Alacant
Edifici Polivalent III, planta baixa
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9395

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/IuesalSecre?lang=es

Facebook: https://www.facebook.com/iuesalUA/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464