Saltar apartados
 • UA
 • IUESAL
 • Notícies - Notícies publicades en Març, 2020

Notícies - Notícies publicades en Març, 2020

2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Març, 2020
 • Divendres, 27
 • ARS-AVI

  LA LLUITA CONTRA EL COVID-19

  La Unitat Científica d'Innovació Empresarial "ARS INNOVATIO", finançada per l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i integrada en la Universidad d'Alacant (UA), treballen en el projecte "Ozonoware". Aquest projecte té com a objectiu combatre el virus causant de la malaltia COVID-19 mitjançant una màscara que desinfecta l'aire que exhalen els pacients, segons explica el Director de l'UCIE, el Dr. Juan Manuel García Chamizo i els membres de la mateixa Dr. Javier Ferrández Pastor i la Dra. Loreto Maciá Soler, tots membres de l'institut.

  #TotsJuntsPodrem

 • Dimarts, 17
 • Logo IUESAL blau v

  SUSPENSIÓ DE L'ACTIVITAT ADMINISTRATIVA PRESENCIAL

  De conformitat amb el que estableix la disposició addicional tercera del RD 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, aquest Institut Universitari d'Investigació a partir del 16 de març realitzarà tota la seua activitat de forma no presencial, per la qual cosa qualsevol comunicació o sol·licitud es realitzarà a través del correu institucional: iuesal@ua.es

  Una vegada s'haja alçat la declaració de l'estat d'alarma es tornarà a la normalitat al més prompte possible.

  Disculpen les molèsties.

   

 • Covid

  PLA DE CONTINUÏTAT

  La Universitat d'Alacant llança el Pla de Continuïtat de l'Activitat per a la continuïtat docent no presencial i la continuïtat de l'activitat administrativa

  Pots consultar tota la informació en els enllaços oficials habilitats per a això.

   

 • Coronavirus

  SUSPENSIÓ DE L'ACTIVITAT DOCENT PRESENCIAL

  Seguint les instruccions de la Generalitat Valenciana, i en coordinació amb la resta d'universitats públiques valencianes, se suspèn l'activitat docent presencial de manera indefinida a partir del pròxim dilluns, dia 16 de març.

  Se suspenen així mateix totes les activitats extraacadèmiques de qualsevol índole programades tant al Campus de Sant Vicent del Raspeig, com en les altres seus o aules universitàries.

  La docència s'impartirà de manera virtual. La Universitat d'Alacant ha fet públic el Pla de Continuïtat de la Docència en el qual s'inclouen les instruccions i directrius per a garantir-la.

  - -

  Davant la possible proliferació de rumors i faules, es recorda a tota la comunitat universitària que la secció sobre el COVID-19 de la pàgina del Servei de Prevenció és l'únic canal intern per a informar-te dels comunicats oficials de la UA.

  https://sp.ua.es/va/documents-d-interes/coronavirus/informacio-coronavirus.html

 • Tornar al tauler principal

Institut Universitari d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina


Universitat d'Alacant
Edifici Polivalent III, planta baixa
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9395

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/IuesalSecre?lang=es

Facebook: https://www.facebook.com/iuesalUA/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464